85 reaktioner på ”CONTACT

 1. Ping: WPT SKETCH/ARTBOOK NR 1 « waterprooftattoos

  • Hej Jesper det beror lite på vem du vill gå till och vad du vill göra? Väntetiden just nu ligger runt en månad/en och en halv unefär. Kom förbi studion så ska vi nog kunna ordna något!

   MVH WPT Crew

 2. Hej! Jag vill tatuera in Be brave på handleden med lite krusiduller (En ganska liten tatuering alltså) Hur lång tid skulle jag få vänta och hur mycket skulle de kosta?

  • Hej Lisa

   Slå en pling in till studion ska vi fixa något åt dig. Men skulle tippa att det ligger runt en och halv månad ungefär och kostar runt 500:- men som sagt mellan tummen och pekfingret.

   MVH WPT Crew

 3. Hej! Jag är sugen på att pierca tungan, har varit det väldigt länge. Vad kostar det ungefär, och kan man komma drop in? /Emma 🙂

 4. Hej jag vill ha ett namn på 7 bokstäver tatuerat in i ett banderoll som jag redan har vad kommer det att kosta mig?

  • Hej Joakim

   Enklaste är om du kommer in så vi kan se lite hur stort namnet kommer att vara nästan omöjligt att säga såhär över nätet. Men kom in så fixar vi till något!

   MVH WPT Crew

 5. Har ni aldrig några drop in tider för små tatueringar? (typ text på handleden) ,Hur lång är väntetiden
  nu annars?

  • Hej Carin

   Son det ser ut just nu har vi inga direkta drop in tider, men man vet aldrig dyk upp på studion så kan vi säkert lösa något. Det finns några lediga tider denna veckan om du är intresserad, ring till studion så fixar vi nått!

   MVH WPT CREW

 6. Hej WPT!

  Har efter år av velande bestämt mig för att tatuera mig, och vill göra en fjäder på underarmen.

  En sådan, något mindre kanske.

  Vad skulle det kosta-ungefär, och hur ser väntetiden ut nu i sommar? Spelar ingen roll vem av er som gaddar mig, tror att ni fixar det galant.

  Ha det fint,

  /Zebastian

 7. Hej, jag heter Julia och ska tatuera mig hos er nu på torsdag den 26/7 kl.16:00. Jag undrar om man kan låna en dator hos er för att visa bilder på hur jag hade tänkt mig att tatueringen ska se ut innan själva skissen görs? Jag har själv ingen skrivare och kan därför inte ta med mig bilderna på papper.
  Jag vet att jag frågar lite sent men är ändå tacksam för svar!

 8. Hej! Jag tänker tatuera mig för första gången och undrar om jag skulle kunna skicka en bild på min halvfärdiga skiss och att så många av er som möjligt tar en titt på den när ni har tid? Jag vill såklart ha den som känner sig ‘mest sugen’ på att tatuera just mitt motiv.
  Sen undrar jag om ni skulle kunna säga på ett ungefär vad det skulle kosta om jag skriver med mått och sånt i mailet?

  MVH Emelie

 9. Hej! Jag undrar hur lång väntetid ni har? Jag tänkte göra en blomranka på ca 15-20 cm i längden och 5-7 på bredden. Så jag undrar ungefär hur låg väntetiden är
  Mvh Madde

  • Hej Madelen vi gör inga bokningar genom vår hemsida. Det bästa är att du antingen ringer in till oss eller kommer in på studion så vi kan snacka. Så gör något av dessa så ska vi kunna fixa något åt dig!

   MVH WPT Crew

 10. Hej, jag undrar hur väl bra idé är det att ta designen från en full-axel tatuering och sätta den på ovansidan av armen ungefär precis innan handen. Jag är osäker om resultatet skulle bli bra eller om tatueringen skulle se konstig ut eftersom man måste minska storleken och anpassa om den. Och hur bra är ni på att göra tatueringar som ser ut som att huden är uppriven? Min tatuering är tänkt att blotta lite av en ”punsiher” skalle samt att huden är uppriven så det ser ut som att skallen är under huden. Mvh Niklas.

 11. Hejsan, har ni lång väntetid så här års? Funderar på att tattuera in koordinaterna på mina barns födelseort och koordinaterna där jag vigdes :). Mvh Angelica

 12. Hej! Hur lång är väntetiden just nu? Hade tänkt mig romerska siffror på axeln, och vilken peng skulle det hamna på ungefär? 🙂 MVH Melissa

 13. hej!
  vi är två tjejer som vill göra en kompis tatuering, vi skulle vilja veta lite priser och så, den ska sitta på foten, under fotknölen lite sne och vara ett infinity märke som en 8 fast på andra längden den ska vara ca 5-6 cm. , eller så funderar vi på yttersidan av foten med texten”to infinity and beyond”

  • Hej att ge et pris såhär över nätet är inte det lättaste men om den sak sitta under knölen så kommer den vara ganska liten så jag skulle tippa på 500 ungefär och text mellan 500-1000 kr. Bäst är om ni kommer in så vi kna se lite hur det ser ut

 14. Hej!
  Jag är en tjej på 16år men som fyller 17 i sommar, skulle gärna vilja tatuera mig. Jag undrar, tatuerar ni minderåriga med målsmans tillstånd eller gäller det att vara 18 ?

 15. Hejsan har en kompass på högra armen /axeln och är sugen på nått som binder i hopp den men vill ha lite insperation och undrar om ni kan skissa i hopp nått ?

 16. Hej! jag undrar hur ert schema ser ut just nu och hur lång tid man får vänta ca för att få tid hos er
  Mvh Jakob

 17. Hej! Jag undrar om ni gör bambutatueringar? Och gör ni det i vit? Är det dyrare eller ligger det på samma pris som en tatuering med maskin?

 18. Hej! Undrar om ni har erfarenhet av att tatuera över ärr? 🙂 Jag har rätt många streck på handleden (inte så stort område dock), dock är de rätt cleana och inte speciellt utbuktande. Skulle gärna vilja tatuera över dessa, så jag slipper gå i långärmat hela tiden….

 19. Jo, ja har en till fråga 🙂 Jag spelar volleyboll i ett ganska satsande lag och kan inte skippa träningarna pga tatuering. I volleyboll använder man ju handlederna rätt mycket, så min fråga är: kan man spela även fast man nyss tatuerat sig om man har skydd på? Fattar ju att det gör ont givetvis, men det är inga större problem, vill dock inte förstöra tatueringen. Om det inte går så många jag nämligen vänta till nästa volleybolluppehåll vilket eventuellt är över jul eller i värsta fall till sommaruppehållet, har inte lust att vänta så länge riktigt…

  • Just att kanske ha ett skydd över som skaver kanske inte är optimalt den första tiden, det viktigta är ju just att tatueringen läker bra , man får känna lite hur det känns själv och vara lite vaksam under läkningperioden.

 20. Halloj!
  Jag är sugen på en tatuering. Har lite olika bilder ja skulle vilja få ihop. Är det bara att komma in till studion för o prata mer/fixa skiss mm eller ska man ringa o boka tid först för sådant?
  Mvh

 21. Hej finns det någonstans man skulle kunna skicka en bild till er på det man vill tatuera om man redan har en bild på det och på så sätt få reda på ett ungefärligt pris?

 22. Hej David. Tänkte boka 3 st tider att börja med för att tatuerar halva armen . så det är inga problem att boka sen under sep-nov eller bör jag boka nu. och det gäller min son som blir 18 år i sep .
  jag har tatuerar mig hos dig rätt många ggr . hör av dig snarast.
  mvh Magnus Olsén

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s