STUDIO

Waterproof Tattoos is a tattoostudio located in the swedish town of Örebro. David opened the studion 1st of May 2003 at that time Mårten was the apprentice. And since then three more guys have joined Daniel,Philip and Sonny. Since 2017 it´s only David and Daniel working at Waterproof tattoos. But they are stronger, cooler and more talented then ever!! The studio ONLY do tattoos and do not offer piercing!!!!

 

30 reaktioner på ”STUDIO

 1. Hi my name is Harold farley I’m 24 just moved to Sweden from Columbus Ohio. I was wondering if you guys were taking on an apprentice.

 2. Jag ska under en tid framöver göra en tatuering som kommer vara ca 15 cm lång och ca 5 cm bred (horisontellt), svartvit, text i mitten i lite tjockare bokstäver och blommor runt om (precis sådana blommor som Daniel har gjort på en tjejs rygg, rosa, i hans galleri). Och min fråga är vad det skulle kunna kosta på ett ungefär?
  Mvh Amanda

 3. Ge mig en kuk piercing rakt genom ollat! Nej men seriöst jag vill ha en Örebro sleve med alla dess härligheter! Jag behöver en artist som är från Örebro annars är jag inte intresserad! Jag är själv Örebro son och väldigt stolt över det men tillbringar min största tid utomlands. Därför vill jag att en riktig örebroare fixar en Örebro sleve åt mig mitt nr är 076-3674472
  Mail ludvig@ludviglindgren.eu
  Twitter: Lindgrenracing

 4. Hejje! Jag är en tjej som skaffade en ful tribal-aktig fenix fågel på vänstra skuldran när jag var 16. Jag gick till en tatuerare för att täcka över den för ett par år sedan. Istället gjorde han den större! lade till några stjärtfjädrar plus en stor ful röd ros bredvid… Jag vill täcka över fågeln helt o hållet och göra nåt snyggt utav rosen. Fria händer till konstnären som vill ta sig an det här, bara det blir snyggt! Låter det som något ni kan göra?

 5. Hej,

  Vi är 3 syskon som vill ha syskonens namn tatuerade på olika ställen (nacken, bröstet och sidan (revbenen)) mellan 5-10 cm i fonten exmouth. Är det någon av er som har som ”thing” för texter? Kan det finnas en tid i Januari för oss alla att göra samtidigt tro? Och finns det möjlighet att boka tid på helger, då vi alla 3 syskon bor i olika städer? 🙂

  • Hej

   VI gör alla texter och det finns tider för er så ni kan komma hit alla tre och få det gjort samma dag. Vi har dock inte öppet på helger så det får bli en veckodag tyvärr. Ring till studion så kan vi kolla närmare på när det finns tid.

   MVH WPTCREW

 6. Hej!! Hur långt tid skulle det ta och göra fyra bokstäver på underarmen? Är det ondaste ställe och göra en tatuering på?

 7. Vem av er anser ni vara bäst på stilen new school ? =)

  Är i tankarna på att skaffa en hel sleeve nämnligen

 8. Hej, undrar om ni gör henna tatueringar också? gissar på att ni inte gör det men tänkte att det ändå är värt att fråga..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s